Segítség

1-csatornás rádiós fényerőszabályzó: Exta Free RDP-01

Kód: F5301

Az RDP-01 vezeték nélküli fényerőszabályzó együttműködik a hagyományos izzókkal és kompakt halogén lámpákkal, elektronikus vagy toroidos tápegység transzformátorral. A készüléknek számos különböző funkciója van: hagyományos világítás fényerőszabályzójaként, időkapcsolós vezérlés.
Bruttó ár: 9.655 Ft

Nettó ár: 7.605 Ft
Egységár: 9.655 Ft

Kártyás fizetés
Foxpost
MPL Box
Csomagautomatáinkban is átvehető termék, azonban a szekrények befogadó képessége véges, ezért kérjük csak ezzel a jelzéssel ellátott termékeket helyezzen a kosárba.

A csomag maximális mérete MPL Box esetén 50x31x35 cm (súlyhatár 20 kg.) FoxPost szekrénynél a 60x36x62 cm méret már nagyobb (súlyhatár 25 kg.), ezért vásárlásnál ügyeljen a mennyiségre.

Ha az Ön által megrendelt termékek mérete és mennyisége értékelésünk szerint nem teszi lehetővé az automatás csomag átvételt, úgy alternatív megoldást keresünk.

Értesítést küldünk!
A termék az MPL csomagautomatáiból és FOXPOST-on is átvehető! i
1-csatornás rádiós fényerőszabályzó: Exta Free RDP-01
Az eszköz nézete
Az RDP-01 vezeték nélküli fényerőszabályzó együttműködik a hagyományos izzókkal és kompakt halogén lámpákkal, elektronikus vagy toroidos tápegység transzformátorral. A készüléknek számos különböző funkciója van: hagyományos világítás fényerőszabályzójaként, időkapcsolós vezérlés (például lépcsőházi kapcsoló óra), valamint memóriájába rögzíthető az előre beállított komfort fokozatú fényerősség szint.
Főbb jellemzők:
  • Együttműködik az Exta Free vezérlőkkel (adók)
  • Kapcsolja be/ki a sötétítését/felvilágosítását a fényforrásoknak
  • Együttműködés a hagyományos izzókkal és a kompakt halogén lámpákkal elektronikus vagy toroid tápegység transzformátorokkal
  • Memória a megvilágítási szint beállítására
  • Könnyen szerelhetők a 60 mm átmérőjű csomópont dobozokban
  • Nagy távolságú vételi tartomány (max 230 m)
  • Működés optikai kijelzése
  • Alacsony fogyasztás, folyamatos működés lehetősége
Felhasználás
Vezeték nélküli világítás kapcsoló: Exta Free RWL-01Vezeték nélküli lábkapcsolós távvezérlő adó: Exta Free RNL-01Vezeték nélküli távvezérlő adó: Exta Free RNK-04 (4 csatornás)1-csatornás rádiós fényerőszabályzó: Exta Free RDP-011-csatornás rádiós fényerőszabályzó: Exta Free RDP-01

Az RDP-01 F5301 vezeték nélküli fényerőszabályzót vezérli az RNK-04 F5102 4 csatornás vezeték nélküli távvezérlő (be/kikapcsolás és sötétítés/világosítás).
Technikai adatok
Name 1-channel Radio Dimmer: Exta Free RDP-01
Code F5301
Supplying voltage  [VAC] 230
Battery
CR2032
Operating band [MHz] 868
Number of channels
1
Reception range [m] up to 230
Max load [W]
250
IP rating IP20
Dimensions [mm] 48x48x20
Weight [kg] -
Hogyan lehet szabályozni az izzó fényét anélkül, hogy az ágyból kiszállnánk? A leggyakoribb felhasználása az EXTA FREE moduloknak a távirányítós világítás vezérlés. Az alábbi ábrán az RDP-01 F5301 vezeték nélküli fényerőszabályzót vezérli az F5112 2-csatornás távvezérlő. A készlet lehetővé teszi a főfényforrás be/kikapcsolását és a fényerő szabályzását a szobában. Az ilyen funkció különösen hasznos az idős vagy fogyatékkal élő emberek számára, akik nehezen mozoghatnak a szobában. Természetesen azok számára, akik szeretik a kényelmet és a hangulatos fényhatásokat is tudjuk ajánlani, ezt az igazán nem drága, de nagyon korszerű megoldást, amely jövőbe mutató. Apró lépésekkel is lehetséges a korszerű otthon kialakítása!­
1-csatornás rádiós fényerőszabályzó: Exta Free RDP-012-csatornás távvezérlő: Exta Free P-257/2
Világítás vezérlő EXTA FREE rendszer.
A gyengélkedő és ágyhoz kötött személy be/kikapcsolhatja a világítást a szobában.
Kiegészítők
Vezeték nélküli távvezérlő adó: Exta Free RNK-02 (2 csatornás)

Vezeték nélküli távvezérlő adó: Exta Free RNK-02...

Ára: 7 575 Ft

CIB FOXPOST
© 2005 - 2018 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.