Segítség

Galvanikus leválasztó Galvansep(5-2400MHz) F csatlakozó

Kód: R48605

Nagyobb rendszereken belül az antenna kábelhálózat egyes részei közötti potenciálkülönbség léphet fel, túlfeszültség léphet fel és ilyenkor szikrázás, vagy áramütés történhet személyeknél. Védelmet jelent ezzel szemben az eszköz az erősítőknél, tv-készüléknél, számítógépnél.
Bruttó ár: 1.905 Ft

Nettó ár: 1.500 Ft
Egységár: 1.905 Ft

Kártyás fizetés
MPL Box
Csomagautomatáinkban is átvehető termék, azonban a szekrények befogadó képessége véges, ezért kérjük csak ezzel a jelzéssel ellátott termékeket helyezzen a kosárba.

A csomag maximális mérete MPL Box esetén 50x31x35 cm (súlyhatár 20 kg.), ezért vásárlásnál ügyeljen a mennyiségre.

Ha az Ön által megrendelt termékek mérete és mennyisége értékelésünk szerint nem teszi lehetővé az automatás csomag átvételt, úgy alternatív megoldást keresünk.

Értesítést küldünk!
A termék az MPL csomagautomatáiból is átvehető! i
3 év garancia
Villámvédelem TV-Sat F dugasz/F aljzat Signal
Kép a galvanikus leválasztóról
 
 
Nagyobb rendszereken belül az antenna kábelhálózat egyes részei közötti potenciálkülönbség léphet fel, okozhatnak túlfeszültséget és ebből eredően a kapcsolat létrehozásakor szikrázás, vagy áramütés léphet fel a személyeknél. Az ilyen váratlan hatások a berendezéseknél, így erősítőknél, tv-készüléknél, számítógépnél károsodásokat okozhatnak. A probléma megoldása galvanikus leválasztó alkalmazása.
A példa ilyen eszközre a Signal galvanikus leválasztója. Ez teljes galvanikus elszigetelést biztosít, pl. a jelet és védő útvonalakat is teljesen elválasztja, miközben megfelel a telepítés minden előírásának. Kicsi méret és alacsony csillapítás jellemzi a gyártmányt az 5-1000 MHz tartományban, ami nem haladja meg a 1.5 dB veszteséget, de nagyon hasznos eszköz, mert sokféle kockázattól ment meg bennünket. A galvanikus leválasztót minden kiépített hálózatnál alkalmazni kellene, különösen egyéni kialakítású lépcsőházak esetében. Kábeltelevízió jeleinek számítógépes alkalmazásnál megszünteti az un. brummot, amely a képen jelentkező függőleges haladó csíkok formájában jelenik meg.
 
Technikai adatok
 
Name Signal 5-2400 MHz
Code R48605
Frequency range 5-2400 MHz
Attenuation:  
5-550 MHz <1 dB
550-1000 MHz <1.5 dB
Breakdown voltage 3000V for 1 minute test with current leak < 0.7 mA
 
Az eszköz blokksémája
 
A gyakorlatban ilyen leválasztókat kell használni minden egyes épületerősítő kimeneténél. Egy másik alkalmazási terület a TV-tunereket alkalmazó PC vázának leválasztása a kábelrendszer nulla feszültségsávjáról. Így a potenciálkülönbség nem károsítja a jelminőséget, valamint a modern érzékeny kapcsolók nem kapcsolják ki a táphálózatot.
 
Az eszköz karakterisztikája: KÉK - gyengülés, PIROS - impedanciaillesztés
 
Példa a galvanikus leválasztó alkalmazására
Kiegészítők
F-csatlakozó: 7,2 mm-es csavaros menettel [1 db]

F-csatlakozó: 7,2 mm-es csavaros menettel [1 db]

Ára: 100 Ft

F csatlakozó réz, nikkelezett 6,8mm. [1db]

F csatlakozó réz, nikkelezett 6,8mm. [1db]

Ára: 100 Ft

Koaxiális kábel 75 ohm TRISET-113 1.13/4.8/6.8 [1m]

Koaxiális kábel 75 ohm TRISET-113 1.13/4.8/6.8 [1m]

Ára: 305 Ft

CIB
© 2005 - 2024 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.