Segítség
Aktualitások

­

Hogyan lehetne javítani a 4G LTE jelét? A vezeték nélküli internet-hozzáférés mobilhálózaton az egyik legcsodálatosabb, legnépszerűbb szolgáltatás. Az előfizetők körében egyre növekvő a népszerűsége a szolgáltatásnak, amelynek eredménye a mobilitás, a nagyobb teljesítmény és az alacsonyabb árak. Az abszolút fénypontja az LTE technológiának, amely lehetővé teszi az elérését az adatoknak, a díjak pedig hasonlóak vezetékes/kábel vagy WiFi hálózatokhoz.
­
Az LTE technológia rugalmas a frekvenciatartomány és az átviteli csatorna sávszélesség feltételeiben. Az LTE hálózat működhet a 700 MHz-es (nem városias területeken - hosszabb tartomány) és a 2,6 GHz-es (nagyvárosi területeken - nagyobb kapacitás) frekvenciasávokban. Az LTE fontos eleme a MIMO technológia (Multiple Input Multiple Output), amely több antenna alkalmazásával növeli az átvitel hatásfokát az átviteli kapcsolat mindkét végén.
Az alábbiakban bemutatott antenna a GSM/DCS/UMTS/HSDPA/LTE rendszerekhez lett tervezve, amely a 800-2170 MHz-es tartományban működik. A szélessávú és a MIMO technológiai jellemzők miatt, ez egy nagyon univerzális távközlési antenna. Csatlakoztatható a mobilszolgáltatók által adott legújabb modemekhez.
LTE MIMO antenna: ATK-LOG LTE (800-2170MHz, 10m kábel, FME aljzat)
LTE MIMO antenna ATK-LOG LTE (800-2170MHz, 10m kábel, FME aljzat) A7057
Továbbá, a felhasználónak megfelelő antennaadaptert kell alkalmaznia. Az LTE modemek különféle antennacsatlakozókkal kerülnek forgalomba, a két legnépszerűbb adaptert alábbiakban mutatjuk be.
FME csatlakozó dugasz CRC9 (SMB) kábelre
FME dugasz CRC9 (SMB) kábelhez E83200 (Huawei)
FME Sierra kábel E83205 (AnyData, Sierra, ZTE, Novatel, Huawei E398)


CIB FOXPOST
© 2005 - 2019 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.