Segítség
Aktualitások
Kompressziós BNC csatlakozók a Platinum MASTER sorozatból. Csatlakozók nincsenek jelentős költségbeli kihatással az antenna vagy CCTV rendszerek számára, azonban elengedhetetlen a jel minősége és megbízhatósága szempontjából az ilyen rendszerekben, ami növelheti vagy csökkentheti a szerelési munkát. A legnépszerűbb fajtájú csatlakozók a professzionális alkalmazásokban a kompressziós csatlakozók, amelyeknek adott esetben a szerelésük sokkal gyorsabb és sokkal megbízhatóbbak, mint a többi csatlakozók esetében. A minőségi BNC csatlakozók különösen fontosak a professzionális CCTV rendszerekben. Az instabil kapcsolatok problémákat okozhatnak már a rendszer indításakor is, és a problémák csak szaporodhatnak a jövőben. A szabadban telepített csatlakozók ki vannak téve a korróziónak, ami ahhoz vezethet, hogy jelentősen romlik a jel minősége. A nagy hőmérséklet-ingadozások megbonthatják a csatlakozókat. Ez elfogadhatatlan, különösen olyan fontos alkalmazások esetében, mint például a videó megfigyelő rendszerek a bankokban és a városokban.
Azért, hogy a modern létesítmények kihívásainak eleget tegyünk, a DIPOL bevezette BNC csatlakozókat a MASTER Platinum sorozatból: E8275 RG-59 kábelre, E8276 RG-6 kabelre, és a E8277 TRISET-113 kábelre.
Kompressziós csatlakozó BNC 59 MASTER Platinum RG-59 kábelre (CAMSET)
Kompressziós csatlakozó BNC 6 MASTER Platinum RG-6 kábelre
Kompressziós csatlakozó BNC 113 MASTER Platinum Triset-113 kábelre
Platinum 59 MASTER E8275
kompressziós CAMSET/RG-59-re
Platinum 6 MASTER E8276
kompressziós RG-6-ra
Platinum 113 MASTER E8277
kompressziós TRISET-113-ra
Megfelelő tervezéssel és kiváló gyártási pontossággal a MASTER csatlakozók kiküszöbölik a problémákat az ajánlott kábelek végére szerelve. A szerelési mód garanciát biztosít a kapcsolat számára minden helyzetben, különösen a csatlakozók/bontásakor (becsavaráskor/ kicsavarásakor az aljzatból). A dupla kerek tömörítés megakadályozza a víz behatolását. A csatlakozók kábelekre való tömörítéséhez egy univerzális tömörítő szerszám szükséges E80076.


CIB FOXPOST
© 2005 - 2019 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.