Segítség
Aktualitások


­Internetes vásárlások fizetése bankkártyával


cib_maestro_184x98.jpg


Webáruházunkban lehetővé vált az interneten történt vásárlások bankkártyával történő kiegyenlítése. A CIB Bank az eCommerce szolgáltatással vásárlóink és közöttünk, kereskedők között az online, vagy közvetlen pénzáramlás biztosítását és ennek biztonságos lebonyolítását végzi.

Mi is indokolta ennek a szolgáltatásnak a bevezetését?
Nagyon egyszerű erre a kérdésre a válasz: mert mindenütt a világon ezt a készpénzkímélő megoldást választják egyre többen és ráadásul a vásárolni kívánt termékek és szolgáltatások ezáltal olcsóbban is elérhetők. Magyarországon még mindig nem nagyon terjedt el ez a szolgáltatás, mert valahogy bizalmatlanok az emberek, félnek, hogy a kártyaadatokhoz a kereskedők is hozzáférhetnek és úgymond "lenyúlják" a pénzt. Pedig ez nem így van, hiszen a kereskedő egy pillanatig sem áll kapcsolatban a kártyák adataival, mindössze arról kap értesítést, hogy sikeres, vagy sikertelen volt a kártyafizetéssel történő megrendelés. A biztonságról a CIB Bank gondoskodik és ügyfeleink a fizetés során csak velük állnak kapcsolatban, tehát nyugodtan választhatják a kártyás fizetési módot. A mi feladatunk az, hogy a sikeres tranzakció után felhívjuk Önöket, vagy értesítést küldünk a megrendelt termékek várható szállítási időpontjáról.

Mit jelent még a kártyás fizetési mód a vásárlás során?­
Talán az egyik legfontosabb tényező azok számára, akik eddig az utánvétes megoldást választották, az utánvét költségének elmaradása, hiszen  szállítást végző futár cég egyszerűen a megrendelt terméket, vagy termékeket átadja, anélkül, hogy kérné az ellenértékét. A szállítási költség ezáltal is csökkenhet és a csomag átvételére megkérhet más személyt is, hiszen ilyenkor készpénzmozgás nincs. Az előreutalások nagy része is elmaradhat, hiszen többnyire eddig is az utánvétel költség megspórolását jelentette és ami a legfontosabb, a gyorsaság, mivel a sikeres kártyás fizetéssel nem kell várni egy-két napot a banki érkezésre, valamint Kedves Megrendelőink nem kényszerülnek esetleg banki igazolásokat küldözgetni.

Mit tegyünk, ha bankkártyával szeretnénk fizetni az antennak.hu webáruházban?
Mielőtt kiválasztanák a fizetési módok közül a Fizetés bankkártyával kérjük szíveskedjenek elolvasni az erről szóló banki tájékoztatót, hogy mindnnel tisztában legyenek. természetesen, aki már gyakorlott az ilyen vásárlásokban, már jelölheti is be ezt a fizetési módot. Innentől kezdve kövessék a CIB bank által megadott lépéseket.

Köszönjük megtisztelő bizalmukat! Cégünk szlogenje is kísérje útjukon: Jó vételt kínálunk!"
CIB FOXPOST
© 2005 - 2019 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.