Segítség
AktualitásokEfento hőmérséklet és páratartalom érzékelők.
Az Efento márkanév könnyen megjegyezhető, azonban a név mögött lévő termékkel kapcsolatos tudnivalókat is érdemes megjegyezni. A termékek a vezeték nélküli hőmérséklet és páratartalom mérésére szolgálnak, amelyet az érzékelők szolgáltatnak. A kis méretű érzékelők viszont nagy tudással rendelkeznek. Magas beépített memóriájának köszönhetően közel 28.000 mérés tárolására alkalmas. Az eszköz alkalmazhatósága az ami a legfontosabb a felhasználók számára, amiről röviden, de az alábbiakban írunk.

Q1122_ef_405_1.jpg

Az Efento hőmérséklet érzékelő nézete

A készülék legalább Android 4.4 okostelefonokkal és táblagépekkel kommunikál Bluetooth 4.0 segítségével. Alkalmazása orvosi és gyógyszerészeti vonalon, az élelmiszer iparban, kereskedelmi ingatlanokban, múzeumokban stb. lehetséges, de természetesen ennél nagyobb felhasználhatósági köre van.

Kiterjesztett alkalmazhatósága az ingyenes szoftverrel széleskörű. Az appok letölthetők az eszközhöz a Google Play áruházból. Ezek a következők, amelyre klikkelve bővebb tájékoztatást kaphatnak részleteiben az alkalmazásról:  ( Efento Inspector Efento Transport  Efento Logger)

Az Efento Inspector  az alkalmazás telepítése a bázisállomáson (okostelefon) regisztrálja a hőmérséklet mérés eredményeit, és SMS-t/e-mail értesítést küld, amennyiben a hőmérséklet küszöbértéke meghaladta a biztonságos hőmérsékleti tartományt.

Az Efento Transport  egy rendszer a szállításban a hőmérséklet megfigyelésére és rögzítésére, ahol a vezeték nélküli hőmérséklet-érzékelők tagjai együtt működnek az ingyenes alkalmazással az Android telefonok számára. A rendszer rögzíti a hőmérsékleti értékeket, figyelmezteti a felhasználót hangjelzéssel a hőmérsékleti küszöbök meghaladásáról, jelentéseket generál és elküldi azokat e-mailen keresztül, és támogatja a szállítmányok elosztását. Az Efento Transport integrálható bármilyen ERP szoftverrel.

Az Efento Logger  az adatok küldésére a vezeték nélküli kommunikációs technológia használatánál lehetőség kínálkozik a mérések rögzítésére az eszközhöz való fizikai hozzáférés nélkül is. Rendkívüli sok felhasználhatósága kínálkozik ennek a naplózást biztosító alkalmazásnak a hőmérséklet és páratartalom nyomon követésére az adott helyen.  

 CIB FOXPOST
© 2005 - 2019 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.