Segítség
Aktualitások

Efento elnyerte az Automaticon Gold Medal 2017 díjat
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Efento elnyerte Automaticon Gold Medal díjat a 23. 2017 Nemzetközi Ipari és Automatizálási vásáron, amely 2017 március 14-17-én került megrendezésre Varsóban.

2017. márciusában először cégünk történetében termékeinket és a rendszerünket bemutattuk egy nemzetközi vásáron. Az Efento érzékelők, a mobil alkalmazások és a felhő platform elnyerte az Automaticon Gold Medal díjat, amit rendszerünk az innovációban, a sokoldalúságban és a modernitásban nyújt.

Az International Fair for Industrial Automation az egyik legfontosabb vásár az automatizálás, a vezérlés, a mérés és robotika területén Lengyelországban. Idén több mint 300 kiállító vett részt az eseményen és 720 céget képviseltek. Úgy becsülik, hogy a 4 napon át tartó kiállításon és vásáron több mint 12 ezer látogató vett részt az eseményen, főleg szakemberek, akik az új műszaki megoldásokat keresik, valamint a tervezők és a rendszerintegrátorok. Sok magánszemély is kíváncsi volt a legújabb technológiai fejlesztésekre.

A vezeték nélküli hőmérséklet adatgyűjtő együttműködik a különböző alkalmazásokkal az ügyfelek igényeitől függően az ­(Efento Inspector Efento Transport és Efento Logger) vagy az Efento Cloud platformmal.

Köszönjük szépen, hogy ellátogatott hozzánk a 23. Nemzetközi Ipari és Automatizálási vásárra 2017!


CIB FOXPOST
© 2005 - 2019 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.