Segítség
Aktualitások

­2014 - HDMI jel átvitele UTP kábelen keresztül akár 100 m-re, vagy LAN-ban elosztva. Kérjük nézze meg ezt a rövid videót, amely bemutatja a Signal H3606 HDMI kapcsolódását az IP konverterhez. A készülék lehetővé teszi a felhasználók számára HDMI jel küldését UTP/FTP kábelen egy vagy több TV/monitor(ok) számára HDMI bemenettel. A maximális távolság egyetlen csavart érpáron 100 m. lehet. A LAN hálózatban, az IP jel elosztható akár 253 TV/monitorhoz további H3607 vevők csatlakoztatásával. Az is lehetséges, hogy távolról vezérelhetik a HDMI jelforrást a TV/monitor helyéről (például egy másik szobából).

Hogyan csatlakoztatható a HDMI az IP konverterhez

A Signal-HD HDMI IP konverter lehetővé teszi a felhasználónak, hogy távoli (100 m) HD tartalmat HD-képes TV/monitornak eljuttatni CAT5e/6 kábelen keresztül. A készlet tartalmazza az adót és a vevő egységet, valamint a távirányító extendert a Blu-ray/DVD lejátszó, STB, stb. számára (a parancsok átvitele ugyanazon a kábelen történik).


Mint említettük, a készlet adóból és vevőből áll. Azonban a felhasználó, ha vásárol további H3607-vevőket, csatlakoztathat hozzá megfelelő számú televíziót/monitort. Az adóról érkező IP jel megosztására alkalmazható az Ethernet switch több vevőkészülék körében. A tömörített jel átviteli sebessége az adó kimenetén körülbelül 30 Mbps.


HDMI - IP konverter: Signal HD (RC extenderrel)
Signal H3606 HDMI HD IP konverter RC extender

Switch TP-Link TL-SF1005D 5 portosHDMI - IP konverter: Signal HD (kiegészitő vevő, RC extenderrel)HDMI - IP konverter: Signal HD (kiegészitő vevő, RC extenderrel)HDMI - IP konverter: Signal HD (kiegészitő vevő, RC extenderrel)HDMI - IP konverter: Signal HD (RC extenderrel)

HDMI átalakító alkalmazása - egy pont-multiponthoz


CIB FOXPOST
© 2005 - 2019 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.