Segítség
Aktualitások
Az első kezdeti lépések az intelligens épülethez. Exta Free egy vezeték nélküli platform, amely vezérli az elektromos készülékeket a háztartásokban, irodákban, valamint egyes ipari létesítményekben. A rendszer tartalmaz egy sor együttműködő és kommunikáló eszközt a 868 MHz-es sávban. Fontos előnye az Extra Free eszközökön alapuló megoldásoknak a végtelenül egyszerű telepítés és használat.
Kipróbált, gazdaságos és kényelmes rendszer a háztartási elektronikai készülékek vezérlésére a hatásosan kifejlesztett "intelligencia" segítségével F5001­ Mini Controller Exta Free EFC-02. A rendszer a világítást, fűtést, klímát, ablak redőnyt és más háztartási készüléket vezérelhet. Hála a mini vezérlőnek, a felhasználók az otthoni rendszert nemcsak a rádióadókkal kezelhetik, hanem az okostelefonok vagy tabletek felhasználásával is. Összehasonlítva a rendszert hasonló megoldásokkal, ez biztosítja a gyors és egyszerű telepítést, plusz intuitív kezelést - mindezt nagyon alacsony áron. A rendszert fel lehet építeni lépésről-lépésre, minimális mennyiségű eszközzel, nem szükséges a komplett rendszert előre megvenni, amivel időt és költséget is megtakaríthatunk. Folyamatos bővítése lehetséges a rendszernek.
Egy példája a mini-rendszernek:
Vezeték nélküli távvezérlő adó: Exta Free RNK-02 (2 csatornás)Vezeték nélküli világítás kapcsoló: Exta Free RWL-011-csatornás vevő/relé: Exta Free ROP-01Távvezérlésű elektromos aljzat: Exta Free RWG-018-csatornás távezérlő: Exta Free P-256/8Mini vezérlő Exta Free EFC-02
A ROP-01 F5211 vevőt/relét vezérli a 8-csatornás vezeték nélküli távvezérlő P-256/8 F5118 és a 2-csatornás vezeték nélküli távvezérlő RNK-02 F5101 (be/kikapcsolása a fényforrásoknak). A vezérlők be/kikapcsolhatják az RWL-01 F5220 vezeték nélküli lámpakapcsolót és távvezérelhető hálózati konnektort RMCS-01 F5224. Az F5001 Mini Controller Exta Free EFC-02 használatával a felhasználók vezérelhetik az összes Exta Free összetevőket az okostelefonokról (a telepítés után külön app).


CIB FOXPOST
© 2005 - 2019 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.