Segítség
AktualitásokAz LTE felhasználóknak szélessávú antennákat kell alkalmazniuk.
Az LTE technológia gyökeresen megváltoztatta a kommunikációs lehetőséget, az internethez való elérhetőséget azokon a helyeken is, ahol eddig erre nem nyílott lehetőség. Mivel a fedettség nem mindenütt megfelelő, ezért kisegítő eszközre van szükség a jelminőség kellő szintű eléréséhez, hogy az internet az adott helyen megfelelő sebességgel rendelkezzen. Itt jön képbe a MIMO antenna, amely hozzásegíti a szolgáltatást igénybe vevőt, hogy a megfelelő jelszint rendelkezésére álljon. Ezek az antennák, amelyekről az alábbiakban szó lesz, főképpen a ritkábban lakott településeknél, vagy gyengén fedett településeknél tesz jó szolgálatot.
Az LTE technológia rugalmas, mind az átviteli csatorna frekvenciája és szélessége szempontjából. A követelmények függvényében az európai LTE hálózatok a 700 MHz-es frekvenciától (vidéki területeken - szélesebb tartományban) 2,6 GHz-ig működnek (nagyvárosi területek - jobb a terjedés az épületekben).
Az LTE-Advanced szabvány lehetővé teszi több sáv csatlakoztatását különböző frekvenciatartományokban, például 1800 MHz és 2600 MHz (LTE FDD). Az ilyen használatnak köszönhetően 300 Mb/s szintű valós transzferek valósíthatók meg. Fontos, hogy figyeljünk a sávszélességre az LTE antennák kiválasztásánál, és válasszuk azokat, amelyek új adatátviteli technikákhoz igazodnak.
A TRANS-DATA LTE KPZ 8/8 A741023 egy kültéri MIMO irányított panel antenna, amelyet LTE/GSM/3G modem és mobil bázisállomás(ok) közötti kommunikációra terveztek. Az antennát különösen az LTE modemekhez ajánljuk a nagyon széles frekvenciasáv (806-960 MHz és 1710-2700 MHz) miatt. Ez a termékcsalád teljes körű támogatást nyújt az olyan LTE-sávokhoz és technológiákhoz, amelyeket jelenleg használnak vagy alkalmazhatók lesznek a jövőben.
LTE MIMO Antenna: TRANS-DATA LTE KPZ 8/8
TRANS-DATA KPZ 8/8 A741023 LTE antenna

A legközelebbi bázisállomás(ok) átviteli paramétereit (sávok és technológiák - GPRS, 3G, LTE) elhelyezkedését általában a mobilhálózat ügyfélszolgálatától szerezheti be. Az antennán kívül általában szükségessé válik, hogy megvásárolja a megfelelő adaptert, amely a modem/router antenna bemenet(ek) és az eredeti antenna csatlakozó(k) illeszkedését biztosítja.
Amikor a felhasználó kiválasztja a külső antennát egy modemhez, feltétlen meg kell győződni arról, hogy a készülék támogatja-e a MIMO technológiát (két antenna csatlakozóval). Ha igen, akkor olyan antennát kell használnia, amely támogatja ezt a szabványt. Ez egy egyszerű módja annak, hogy elérjék vele a maximális teljesítményt. A legnagyobb távolság a bázisállomástól nem haladhatja meg a 6 km-t.
További LTE antennák az igényeknek megfelelően megtalálhatók kínálatunkban, amelyek biztosíthatják Tisztelt Vásárlóink számára a nyugodt, biztos internet elérés lehetőségét. Klikkeljen ide!


CIB FOXPOST
© 2005 - 2019 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.