Segítség
Aktualitások

MinDigTV Extra előrefizetett alap-és családi csomag kártyák, valamint feltöltőkártyák értékesítése webáruházunkban!

Egyéni vásárlók és viszonteladó, szerelő partnereink részére

A MinDigTV Extra kártyák értékesítését megkezdtük webáruházunkban is, amelynek minden típusa az érdeklődő ügyfeleink rendelkezésére áll. Kényelmesen a fotelből megrendelheti a népszerű  előre fizethető MinDigTV Extra alap-és családi csomagokat, amelyeket egyéni vásárlóink számára díjmentesen szállítunk ki, postai ajánlott küldemény formájában az egész ország területén. Az un. felöltő kártyák is megtalálhatók kínálatunkban. A szolgáltatást azoknak ajánljuk, akik a MinDig TV ingyenes fogható csatornáin túl, további minőségi műsortartalomhoz szeretnének hozzájutni kedvező áron. Különösen ajánlott tavasztól-őszig terjedő időszakra a 6 hónapos kártyák, vagy feltöltő kártyák megvásárlása hétvégi házakba, kisebb panziókba, amelyek az időszakos tartózkodásra szolgálnak, de tulajdonosaik és a vendégek bővebb műsorkínálatot szeretnének. Miért is érdemes a MinDigTV Extra kártyák használata?

  • nem kell szerződést kötni
  • nincs hűség idő
  • azonnal működőképes
  • választékos műsor kínálat az igényeknek megfelelően
  • országos lefedettség

Viszonteladó, szerelő partnereink számára, hogy megkönnyítsük ügyfeleik kiszolgálását, lehetőséget kínálunk a forgalmazott kártyák kedvezményes megvásárlására. Általában más megrendelt termékekkel együtt a kártyákat a csomagban mellékelve is el tudjuk küldeni.

Q9012_12.jpg

MinDigTV Extra előrefizetett alapcsomag kártya 12 hónapra

A MinDigTV Extra előre fizetett alap-és családi csomagok megvásárlásánál figyelembe kell venni, hogy az adott területen a vétel megfelelő legyen, amelyet itt ellenőrizhet le és a MinDigTV szabadon fogható csatornáinak vételével meggyőződve nyugodtan megvásárolhatja a MinDigTV Extra csomagokat.

 Amennyiben bármilyen eszközre szüksége volna a vétel javítása érdekében: antenna, kábel, csatlakozó, antennatartó, erősítő stb. nyugodtan böngésszen a www.antennak.hu webáruházunkban, hiszen itt minden a vétellel kapcsolatos eszköz, berendezés megtalálható. A kártya vásárlása adott esetben egyúttal kombinálható a termékek vásárlásával is, amelyeket együtt is el tudunk küldeni.

A megvásárolt MinDigTV Extra kártyák eredeti csomagolásban kerülnek Önökhöz, amelyeket felbontva az arra alkalmas TV, vagy set-top-box kártyafogadó helyére behelyezve azonnal működő képesek 10 napig, amelyeket ezen időn belül a csomagban elhelyezett utasítás alapján egy telefon szám felhívásával, vagy akinek internet hozzáférése van azon keresztül a kért adatok megadásával aktiváltatni tudja. A MinDigTV Extra kártyák 6 és 12 hónapra előre fizetetten megvásárolhatók és lejáratuk előtt alap-és családi feltöltő kártyával meghosszabbíthatók. Hasonlóan a csomag felbontása után, az utasítás alapján a pin kód megadásával a szolgáltatás meghosszabbítható.

Q9006F.jpg

Közelednek a nyári sportesemények, javasoljuk időben gondoskodjanak az eszközök beszerzéséről, hogy kellemesen töltsék el szabadidőt családjuk körében együtt a TV körül a MinDigTV és a MinDigTV Extra változatos programjaiból választva.

A Hajdú-Bihar megyében élők számára lehetőséget kínál a MinDigTV Extra  Ügyfél Pontja, hogy akár személyesen is beszerezhessék a fentebb említett kártyákat, amelyet azonnal aktiválni is tudunk, de akár havi előfizetési díjas konstrukció is lehetséges. Minden ezzel kapcsolatos ügyet személyes ügyintézéssel tudunk fogadni. Keressenek bennünket Antenna Kisáruház 4026 Debrecen Mester u.3-5.

Ugyanitt megvásárolhat minden kelléket, ami a jó vételhez szükséges.

Dipol Hungaria Kft. CIB FOXPOST
© 2005 - 2019 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.