Segítség

DVB-T/T2 antenna WIWA AN 220 erősítős 5-12V Dual Power

Kód: A6040

WIWA AN 220 - egy aktív antenna, amelynek megtáplálása a DVB-T tuner (STB), TV-vevőkészülék antenna csatlakozóján vagy egy 12V-os adapter tápfeszültség leválasztón keresztül lehetséges. Egyszerűen, könnyen felszerelhető erkélyre, balkonra, háztetőre, vagy a szobában. Üdülők, vikendházak, családi házak részére! Az antennát a DVB-T és DVB-T2 digitális földfelszíni televíziós jelek fogadására tervezték. Kiválóan felhasználható a MinDigTV vételéhez!
Akciós ár: 6.760 Ft
i
1 db. termék vásárlásakor, azalatt az egységár kerül felszámításra.

Nettó ár: 5.325 Ft
Régi ár: 6.900 Ft
Egységár: 6.900 Ft

Kártyás fizetés
MPL Box
Csomagautomatáinkban is átvehető termék, azonban a szekrények befogadó képessége véges, ezért kérjük csak ezzel a jelzéssel ellátott termékeket helyezzen a kosárba.

A csomag maximális mérete MPL Box esetén 50x31x35 cm (súlyhatár 20 kg.), ezért vásárlásnál ügyeljen a mennyiségre.

Ha az Ön által megrendelt termékek mérete és mennyisége értékelésünk szerint nem teszi lehetővé az automatás csomag átvételt, úgy alternatív megoldást keresünk.

Értesítést küldünk!
A termék az MPL csomagautomatáiból is átvehető! i
1 db. termék vásárlásakor
6.760 Ft


Az akció 2021-01-19-ig érvényes!

Antenna WIWA AN 220

AN-200 A

WIWA AN 220 - egy aktív antenna, amelynek megtáplálása a DVB-T tuner (STB), TV-vevőkészülék antenna csatlakozóján vagy egy 12V-os adapter tápfeszültség leválasztón keresztül lehetséges. Az antennát a DVB-T és DVB-T2 digitális földfelszíni televíziós jelek fogadására tervezték. A készülék vonzó, stílusos és modern megjelenésű. Ez sikeresen használható az épületen belül, valamint a víz- és UV-álló ház lehetővé teszi az épületen kívüli használatát is. Az antenna telepíthető:

Balkonra Árbocra Szobában

Megkülönböztető jellemzők:

  • DUAL POWER - lehetőség megtáplálni DVB-T (STB) 5V-al vagy 12V tápegységről tápfeladó segítségével.
  • két "quad" típusú dipól növeli az antenna nyereségét, ami a megfelelő jelminőséget képes biztosítani
  • maximális nyereség 48dBi
  • beépített kiváló minőségű, alacsony zajszintű erősítő
  • erős irányítottság
  • háza vízálló és ellenáll az UV sugárzásnak
  • a TV jel interferenciás zavaraitól az árnyékolt antennaház véd

FIGYELEM !!!

A WIWA AN 220 modell megtáplálása lehetséges:

  • közvetlenül egy DVB-T tunerről (STB) vagy egy aktív 5V/40mA-es tápegységről.
  • egy 12V-os tápegységről tápfeladón keresztül (tartozék)


Jelenleg nem minden DVB-T tuner (STB) és TV készülék képes az 5V-os tápfeszültséget kiadni az antennacsatlakozóra.

Megjegyzés: azok a berendezések, amelyek rendelkeznek ezzel a funkcióval, azoknál szükséges a menüben beállítani ezt a lehetőséget az üzembe helyezés során.

Q1220_sh_600x435_1.jpg

Az antenna közvetlenül a tunerről vagy a TV-ből történő megtáplálása lehetővé teszi a külső tápellátás leválasztását a 230V-os aljzatból. Javasoljuk, hogy használja ezt a lehetőséget. Ez megtakaríthat villamos energiát, ami segít a költségek csökkentésében, de gondoskodni fog a környezetről is.

A szett tartalmazza:
1. WIWA AN 220 antenna
2. Tartó a felszereléshez
3. Készlet a falra szereléshez
4. Készlet árbocra történő szereléshez
5. Koaxiális antennakábel
6. Hálózati tápegység 12V
7. Tápfeladó
8. Kezelési utasítás

Technikai adatok:

Sáv: UHF, VHF, FM
Frekvenciatartomány: UHF 470 MHz - 870 MHz, VHF 47MHz - 230 MHz
Televízió jel vétele: digitális és analóg
Rádiójel vétel: FM, DAB
Impedancia: 75 Ω
Polarizáció: vízszintes és függőleges
Tápellátás: 5V a DVB-T tuner ( STB) vagy a TV vevőkészülék antenna csatlakozóján
hálózati tápegység
Méretek: 350mm x 160mm x 70 mm
WIWA antennák most  időszerűek!
A WIWA antennák megkezdték országjáró vándor útjukat, hogy segítsenek megoldani a MinDigTV vételi problémákat, ott ahol a vétel kialakításához szükséges antenna elhelyezése gondot jelent. Az egyik típusa az antennának a WIWA AN 200 5V Q1200 a másik típusa a WIWA AN 220 5-12V A6040.
A WIWA antennákról részletesebben az alábbiakban írunk, amelyek a gyakorlatban nagyon jól teljesítenek és alkalmazásuk remélhetőleg minden felhasználójának örömet fog szerezni! Sokan előítélettel vannak az antennák iránt, mert szépen kivitelezett házukat esetleg esztétikailag rombolja. No hát ebben az esetben erre nem kell gondolni. Kis mérete, gyakorlatilag szinte észrevétlenné teheti, ha esetleg külsőleg kerül felszerelésre. Kinézetre mindkét antenna típusa hasonló, azonban ami megkülönbözteti ezeket, az ár és a tartozékok, valamint az adott TV készülékhez való felhasználási lehetőség. Természetesen írásunkban erre is kitérünk.

wiwa_an__200_313x537.jpg

Mindkét antenna kinézete külsőre azonos

Először kezdjük az alaptípussal, a WIWA AN 200 5V Q1200 antennával. Felszerelése az antennáknak végtelen egyszerű, amelyek különböző megoldásai a dobozon lévő képek alapján megfelelő tippet adhat. Mindkét antenna erősítőt tartalmaz. A lényeg ennél a típusnál és az antenna kiválasztásnál vegyék figyelembe, hogy ezt az antennát azokhoz a vevőegységekhez lehet használni, amelyeknél lehetőség van az TV készülékből, vagy set-top-box-ból (STB) az antenna csatlakozóra a készülékek menüjéből kijuttatni az 5V-os feszültséget. (Más tápfeszültség az eszköz tönkremenetelét okozhatja pl.12V).
Tehát itt a menüben ezt be kell állítani. Beltében és kültérben egyaránt felhasználható, azonban célszerű figyelembe venni, az adóállomástól való távolságot. Szobában 50 km-re lévő adót képtelen venni, azonban 5-10 km-re már nagyobb az esély, de erkélyre, tetőre szerelve már ennek többszöröse lehet.


Balkonon Árbocon Szobában

A lényeg az antennán lévő F csatlakozóba kell a toldó kábelt becsavarni, a másik végén lévő koaxiális dugaszt pedig a TV készülék, vagy STB antenna csatlakozójába bedugni. Lehetőleg az antenna elemei az adóllomás (két quad) irányába legyen. Mivel az antenna széles szögben 180 fokban képes a beérkező jeleket venni, így a visszavert jelek is sokszor segítik a vett kép kialakulását.
A beállításnál arra törekedjünk és ez minden antennára igaz a DVB-T vételnél, hogy a jelminőség a lehető legmagasabb értéket mutassa, 60-70% feletti értéknél már stabilan összeáll a kép és nem "fagy" le - többszörös irányváltoztatással, lassú mozdulatokkal ez beállítható. Amennyiben úgy találják, hogy a mellékelt kábel rövidnek bizonyul, úgy lehetőség van már a megrendelésnél erre is gondolni - jó minőségű, kis csillapítású kábelek, csatlakozók vannak kínálatunkban, amelyeket kívánságra össze is szerelünk.

A WIWA AN 220 5-12V A6040 a másik típus, amelyik már tartozékában mutat különbséget az előzőnél. Ezt az antennát bármelyik típusú TV készülékhez, vagy STB-hez megvásárolhatják, de főleg azoknak ajánlott, akik régebbi típusú TV vevőkészülékekkel rendelkeznek, vagy olyanokkal, amelyek az antenna kapcsokra nem képesek kiadni az 5V-os feszültséget.
Ez az eszköz 5-12V-os feszültséggel is működik, tehát alkalmas minden típusú vevőkészülékhez történő alkalmazáshoz. A tartozékok között megtalálható a hálózati tápegység és az un. tápfaladó, vagy tápleválasztó egység, amellyel az antenna erősítőjéhez eljuttatjuk a tápfeszültséget.

Q1220_sh_600x435_1.jpg


Ezt a mellékelt rajz szerint kell bekötni. Itt is igaz az, hogy amennyiben rövidnek bizonyul a kábel, úgy lehetőség van egy hosszabb kábeltoldót készíteni, amely feljuttatja a tápfeszültséget a tápfeladótól az antennáig. Ajtónál, ablaknál még m,egtalálható kínálatunkban egy lapos átvezető kábel is, amelyek ugyan nem tartozékok, de meg lehet külön vásárolni. Az antenna beállítása hasonlóképpen történik, mint az alap típusnál.

Jó vételt kínálunk!
Kiegészítők
IEC dugasz Cabelcon RG-6/Triset-113 kábelre

IEC dugasz Cabelcon RG-6/Triset-113 kábelre

Ára: 345 Ft

Koaxiális kábel 75 ohm TRISET-113 1.13/4.8/6.8 [1m]

Koaxiális kábel 75 ohm TRISET-113 1.13/4.8/6.8 [1m]

Ára: 220 Ft

F-F összekötő kábel USC-025F 0,25 m ablakpárkányhoz

F-F összekötő kábel USC-025F 0,25 m ablakpárkányh...

Ára: 1 725 Ft

Koaxiális antennadugasz könyök MC-095 Alcad

Koaxiális antennadugasz könyök MC-095 Alcad

Ára: 170 Ft

Koaxiális antennadugasz könyök MC-095 Alcad

Koaxiális antennadugasz könyök MC-095 Alcad

Ára: 170 Ft

Antenna falitartó UML-38L10Y festett

Antenna falitartó UML-38L10Y festett

Ára: 855 Ft

F csatlakozó 7.2 mm réz, nikkel [1 db.]

F csatlakozó 7.2 mm réz, nikkel [1 db.]

Ára: 95 Ft

F toldó aljzat - F aljzat ablakhoz

F toldó aljzat - F aljzat ablakhoz

Ára: 615 Ft

CIB
© 2005 - 2021 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.