Segítség

DVB-T/T2 jelszintmérő műszer OPTICUM OPT-1

Kód: Q2036

A műszer a földi digitális DVB-T/T2 adók antennáinak a helyes beállítását segíti elő. Egyszerű kezelés könnyű és pontos beállítást tesz lehetővé. Így alkalmas a MindigTV és MinDigTV Extra adásainak vételét szolgáló antennák gyors beállítására. A beépített iránytű segítséget nyújt az égtájak és az adóállomások pozicionálásában.
Bruttó ár: 4.990 Ft

Nettó ár: 3.930 Ft
Egységár: 4.990 Ft

Kártyás fizetés
MPL Box
Csomagautomatáinkban is átvehető termék, azonban a szekrények befogadó képessége véges, ezért kérjük csak ezzel a jelzéssel ellátott termékeket helyezzen a kosárba.

A csomag maximális mérete MPL Box esetén 50x31x35 cm (súlyhatár 20 kg.), ezért vásárlásnál ügyeljen a mennyiségre.

Ha az Ön által megrendelt termékek mérete és mennyisége értékelésünk szerint nem teszi lehetővé az automatás csomag átvételt, úgy alternatív megoldást keresünk.

Értesítést küldünk!
A termék az MPL csomagautomatáiból is átvehető! i

Q2036_495x323.jpg 

A DVB-T/T2 jelszintmérő műszer nézete

Q2036_tart_498x270.png

A DVB-T/T2 jelszintmérő kiegészítő tartozékai

A DVB-T/T2 digitális földfelszíni adások vételéhez antennára van szükség. Az antenna pozíciójának beállítása rendkívüli fontos a sugárzott jelek megfelelő minőségének vétele szempontjából. Az optimális helyzetének beállításához egyszerű és kényelmes megoldást kínál ez a műszer. A műszer csak a passzív DVB-T antennák beállítására alkalmazható - erősítő felhasználása nélkül!
A jel pontos beállítását szolgálja a műszer, amely a helyes beállítás során maximális kitérést fog mutatni. A hangjelzés pedig a fokozatosan emelkedő hangmagassággal közelít a pontos beállítás felé. Eltérésekor az antenna helyzetét meg kell változtatni és folyamatosan finomítva a maximális jelszintet kell elérni. A beépített iránytű lehetővé teszi az adóállomás irányának kijelölését.
A háttér világítású jelszint kijelző és a műszer kicsi, kompakt kialakítása kényelmes, intuitív szolgáltatást nyújt. A műszer működéséhez tápfeszültségre van szükség (az elemek nem tartozékai  a készletnek).

Műszaki adatok

  • DVB-T/T2 digitális földfelszíni televíziós jelek mérése
  • Mutatóval ellátott jelszint kijelző
  • Frekvencia tartomány: VHF 174-203 MHz, UHF 470-860 MHz
  • Hangjelzés
  • Bemeneti jelszint min.: - 20 dB
  • Bemeneti jelszint max.: - 10 dB
  • Impedancia: 75 Ohm
  • Tápellátás: 12-24V DC vagy elem 10xAA (a szettnek nem tartozéka)
  • Elemtartó adapter + kábel a tartozék része
  • Beépített iránytű

CIB FOXPOST
© 2005 - 2020 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.