Segítség

F-dugasz F-dugasz kábel PCT kompressziós csatlakozóval, 3 m

Kód: E0622

Az RF kábel egyik végén koaxiális dugasz, a másik végén koaxiális hüvely található. Különböző média eszközök, antenna fali aljzatok csatlakoztatására alkalmas, vagy toldóként is felhasználható. Minőségi csatlakozó kábel.
Bruttó ár: 1.175 Ft

Nettó ár: 925 Ft
Egységár: 1.175 Ft

Kártyás fizetés
Foxpost
MPL Box
Csomagautomatáinkban is átvehető termék, azonban a szekrények befogadó képessége véges, ezért kérjük csak ezzel a jelzéssel ellátott termékeket helyezzen a kosárba.

A csomag maximális mérete MPL Box esetén 50x31x35 cm (súlyhatár 20 kg.) FoxPost szekrénynél a 60x36x62 cm méret már nagyobb (súlyhatár 25 kg.), ezért vásárlásnál ügyeljen a mennyiségre.

Ha az Ön által megrendelt termékek mérete és mennyisége értékelésünk szerint nem teszi lehetővé az automatás csomag átvételt, úgy alternatív megoldást keresünk.

Értesítést küldünk!
A termék az MPL csomagautomatáiból és FOXPOST-on is átvehető! i
F-plug to F-plug Cable (PCT compression connectors, 3m)
A kábel nézete

F-plug to F-plug Cable (PCT compression connectors, 3m)
A csatlakozók nézete

A kábel hossza 1.5 m. A kábel otthoni és professzionális telepítésekhez is felhasználható, kiegészítő összetevők és fejállomások csatlakoztatásánál.

A Triset-113 E1015 kábel és az erre a célra gyártott amerikai PCT vállalat E80340 kompressziós csatlakozóinak alkalmazásával létrehozhatók az optimális illesztési kapcsolatok a továbbítási paraméterek biztosításánál. A csatlakozók jó kapcsolatokat és hibamentes összekapcsolódást biztosítanak..

Ajánlatunkban megtalálható egy 1.5 m hosszúságú változat is - E0620.
CIB FOXPOST
© 2005 - 2018 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.