Segítség

Galvanikus leválasztó Galvansep(5-2400MHz) F csatlakozó

Kód: R48605

Nagyobb rendszereken belül az antenna kábelhálózat egyes részei közötti potenciálkülönbség léphet fel, túlfeszültség léphet fel és ilyenkor szikrázás, vagy áramütés történhet személyeknél. Védelmet jelent ezzel szemben az eszköz az erősítőknél, tv-készüléknél, számítógépnél.
Bruttó ár: 1.575 Ft

Nettó ár: 1.240 Ft
Egységár: 1.575 Ft

Kártyás fizetés
MPL Box
Csomagautomatáinkban is átvehető termék, azonban a szekrények befogadó képessége véges, ezért kérjük csak ezzel a jelzéssel ellátott termékeket helyezzen a kosárba.

A csomag maximális mérete MPL Box esetén 50x31x35 cm (súlyhatár 20 kg.), ezért vásárlásnál ügyeljen a mennyiségre.

Ha az Ön által megrendelt termékek mérete és mennyisége értékelésünk szerint nem teszi lehetővé az automatás csomag átvételt, úgy alternatív megoldást keresünk.

Értesítést küldünk!
A termék az MPL csomagautomatáiból is átvehető! i
Villámvédelem TV-Sat F dugasz/F aljzat Signal
Kép a galvanikus leválasztóról

Nagyobb rendszereken belül az antenna kábelhálózat egyes részei közötti potenciálkülönbség léphet fel, okozhatnak túlfeszültséget és ebből eredően a kapcsolat létrehozásakor szikrázás, vagy áramütés léphet fel a személyeknél. Az ilyen váratlan hatások a berendezéseknél, így erősítőknél, tv-készüléknél, számítógépnél károsodásokat okozhatnak. A probléma megoldása galvanikus leválasztó alkalmazása.
A példa ilyen eszközre a Signal galvanikus leválasztója. Ez teljes galvanikus elszigetelést biztosít, pl. a jelet és védő útvonalakat is teljesen elválasztja, miközben megfelel a telepítés minden előírásának. Kicsi méret és alacsony gyengülés jellemzi a gyártmányt az 5-1000 MHz tartományban, ami nem haladja meg a 1.5 dB veszteséget, de nagyon hasznos eszköz, mert sokféle kockázattól ment meg bennünket. A galvanikus leválasztót minden kiépített hálózatnál alkalmazni kellene, különösen egyéni kialakítású lépcsőházak esetében. Kábeltelevízió jeleinek számítógépes alkalmazásnál megszünteti az un. brummot, amely a képen jelentkező függőleges haladó csíkok formájában jelenik meg.
Technikai adatok

Name

Signal 5-2400 MHz

Code

R48605

Frequency range

5-1000 MHz

Attenuation:
5-550 MHz

550-1000 MHz

Breakdown voltage 3000V for 1 minute test with current leak
Az eszköz blokksémája
Gyakorlatban ilyen izolátorokat kellene használni mindegyik házerősítő kimeneténél. Egy másik alkalmazásnak el kellene szigetelnie a PC-nek az alvázát, ahol TV-hangolót alkalmaznak a kábelrendszer nullfeszültségsínjéről. Ez a potenciálkülönbség nem árt a jelminőségnek sem és a modern védelmi berendezés nem fogja lekapcsolni az elektromos hálózatot.
Az eszköz karakterisztikája: KÉK - gyengülés, PIROS - impedanciaillesztés
Példa a galvanikus leválasztó alkalmazására
Kiegészítők
F csatlakozó 7.2 mm réz, nikkel [1 db.]

F csatlakozó 7.2 mm réz, nikkel [1 db.]

Ára: 100 Ft

F csatlakozó réz, nikkelezett 6,8mm. [1db]

F csatlakozó réz, nikkelezett 6,8mm. [1db]

Ára: 100 Ft

Koaxiális kábel 75 ohm TRISET-113 1.13/4.8/6.8 [1m]

Koaxiális kábel 75 ohm TRISET-113 1.13/4.8/6.8 [1m]

Ára: 190 Ft

CIB FOXPOST
© 2005 - 2020 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.