Segítség

NetProtector 4p PoE ház nélkül

Kód: J2839

A NetProtector 4p PoE a hálózati eszközök túlfeszültség elleni védelmét szolgálja, azonban előfordulhat vihar ideje alatt is a feszültség megemelkedése. Megvédi a LAN és PoE portot is. A NetProtector 4p PoE-t hagyományos PoE adapterként is fel lehet használni.
Outlet ár: 1.750 Ft

Nettó ár: 1.380 Ft
Régi ár: 6.895 Ft
Egységár: 8.755 Ft

Kártyás fizetés
Foxpost
MPL Box
Csomagautomatáinkban is átvehető termék, azonban a szekrények befogadó képessége véges, ezért kérjük csak ezzel a jelzéssel ellátott termékeket helyezzen a kosárba.

A csomag maximális mérete MPL Box esetén 50x31x35 cm (súlyhatár 20 kg.) FoxPost szekrénynél a 60x36x62 cm méret már nagyobb (súlyhatár 25 kg.), ezért vásárlásnál ügyeljen a mennyiségre.

Ha az Ön által megrendelt termékek mérete és mennyisége értékelésünk szerint nem teszi lehetővé az automatás csomag átvételt, úgy alternatív megoldást keresünk.

Értesítést küldünk!
A termék az MPL csomagautomatáiból és FOXPOST-on is átvehető! i
NetProtector 4p PoE ház nélkül
Az eszköz nézete
A NetProtector 4p PoE a hálózati eszközök túlfeszültség elleni védelmét szolgálja, azonban előfordulhat vihar ideje alatt is a feszültség megemelkedése. Megvédi a LAN és PoE portot is. A NetProtector 4p PoE-t hagyományos PoE adapterként is fel lehet használni. Egy külső tápegység tápfeszültségét (a 2.1/5.5-es jackhez csatlakoztatva) elosztja mind a négy PoE portra. Az eszköz különösen hasznos a tápegység védelmét is biztosítani
ULTIAIR és Mikrotik elérési pont.
Amikor az eszközt túlfeszültség-védelemre használjuk, áramellátás nem szükséges hozzá.
Az olyan helyen, ahol a túlfeszültség ellen védelem szükséges és a földelési ellenállás nagyobb mint 4 ohm, a védelem nem csatlakoztatható. A kapcsolatnak csavarosnak, vagy forraszthatónak kell lennie. VILLÁMVÉDŐ LEVEZETÉS (vagy gázvezeték), mint FÖLDELÉS teljesen elfogadhatatlan!
A NetProtector 4p PoE J2839 rögzíthető négy M3-as csavarral és legalább 5 mm-es távolságot a nyomtatott áramköri lap és a rögzítési felület között.
Name Netprotector 4p PoE
Code J2839
Max input PoE voltage
60 VDC
Max load of a single port
1.5 A
Max total PoE load
6 A
Protected pairs
1-2; 3-6; 4-5; 7-8
Sockets RJ-45 (shielded)
Dimensions 96 x 84 x 29 mm
Ground wire length
30 cm
Weight 0.18 kg
CIB FOXPOST
© 2005 - 2019 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.