Segítség

PoE Adapter LAN hálózathoz csatlakozókkal

Kód: N9205

A PoE adapter a LAN eszközök számára juttat tápfeszültséget (DC feszültség 12 V) a tipikus átviteli kábeleken keresztül (FTP/UTP , stb .) Ez nagyon hasznos megoldást kínál az Access Point esetében, ahola tápfeszültséget a PoE segítségével és viszont az adatátviteli jelet is a számítógéphez.
Bruttó ár: 1.025 Ft

Nettó ár: 805 Ft
Egységár: 1.025 Ft

Kártyás fizetés
MPL Box
Csomagautomatáinkban is átvehető termék, azonban a szekrények befogadó képessége véges, ezért kérjük csak ezzel a jelzéssel ellátott termékeket helyezzen a kosárba.

A csomag maximális mérete MPL Box esetén 50x31x35 cm (súlyhatár 20 kg.), ezért vásárlásnál ügyeljen a mennyiségre.

Ha az Ön által megrendelt termékek mérete és mennyisége értékelésünk szerint nem teszi lehetővé az automatás csomag átvételt, úgy alternatív megoldást keresünk.

Értesítést küldünk!
A termék az MPL csomagautomatáiból is átvehető! i
PoE Adapter (with leads)
Az eszköz nézete

A készlet tartalmaz két passzív PoE eszközt. El vannak látva RJ-45-tel, 2.1/5.5mm (tápfesz) csatlakozókkal és a népszerű WLAN eszközök többségével kompatibilis.
A PoE adapter a LAN eszközök számára juttat tápfeszültséget (DC feszültség 12 V) a tipikus átviteli kábeleken keresztül (FTP/UTP , stb .)
Ez nagyon hasznos megoldást kínál az Access Point esetében, ahol az AP-t az antenna közelében vízmentes dobozba helyezve (csökkenteni lehet a csillapítást az RF kábelen) juttatjuk el a tápfeszültséget a PoE segítségével és viszont az adatátviteli jelet is a számítógéphez. Elhelyezése az épületen belül történik.
PoE Adapter (with leads)PoE Adapter (with leads)
Rajzos összeállítás a PoE felhasználásra
A készlet ára (2 db) a képen látható.
CIB
© 2005 - 2024 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.