Segítség

RJ-45 lapos, ablak átvezető kábel

Kód: N9204

Gyakran fordul elő, hogy az internetes kábel átvezetése egyik helyiségből a másikba gondot jelent, mert nincs lehetőség a fal átfúrására (esztétikai okok miatt), ilyenkor jelenthet segítséget az átvezető kábel használata, mely a nyílászáróknál könnyedén átvezeti a jelet, ablaknál, ajtónál stb.
Bruttó ár: 2.520 Ft

Nettó ár: 1.985 Ft
Egységár: 2.520 Ft

Kártyás fizetés
Foxpost
MPL Box
Csomagautomatáinkban is átvehető termék, azonban a szekrények befogadó képessége véges, ezért kérjük csak ezzel a jelzéssel ellátott termékeket helyezzen a kosárba.

A csomag maximális mérete MPL Box esetén 50x31x35 cm (súlyhatár 20 kg.) FoxPost szekrénynél a 60x36x62 cm méret már nagyobb (súlyhatár 25 kg.), ezért vásárlásnál ügyeljen a mennyiségre.

Ha az Ön által megrendelt termékek mérete és mennyisége értékelésünk szerint nem teszi lehetővé az automatás csomag átvételt, úgy alternatív megoldást keresünk.

Értesítést küldünk!
A termék az MPL csomagautomatáiból és FOXPOST-on is átvehető! i
RJ-45 lapos, ablak átvezető kábel
Az RJ-45 átvezető kábel
Kiváló minőségű ultra-lapos ablak alatti átvezető kábel, nagyon hasznos akkor, ha nincs lehetőség a külső fal, illetve ablak átfúrására. Alkalmas ajtó alatti átvezetésnél is. Vastagsága nem haladja meg a 0,2 mm-t, megfelel minden ablakhoz a tömítés veszélye nélkül.
CIB FOXPOST
© 2005 - 2018 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.